Hardware

Wij zijn je partner voor alle hardware producten

 

Door de jaren heen hebben we bij Hegro Belgium heel veel ervaring opgedaan in het vak. Daardoor zijn we experten geworden die onze klanten de beste service kunnen bieden. Voor ons is dat het matchen van de klant met het toestel dat aan al z’n eisen voldoet. 

Bij ons vind je een uitgebreid gamma hardware

 

Het hardware aanbod dat je bij ons kunt vinden is zeer divers. We bieden verschillende soorten printers aan zoals labelprinters, kleurenprinters, plastic card printers en draagbare printers van de grote merken. Ook de kassaprinter met toebehoren ontbreekt niet in ons assortiment. Ook bieden we mogelijkheden aan om barcodes te scannen of het proces van inventarisatie te vergemakkelijken. Als je daar meteen ook de nodige software bij wil in een pakket, is dat bij ons ook een mogelijkheid. Tot slot zijn er ook nog de mechanische prijstangen voor het uitprijzen of coderen van artikelen waarvoor je bij ons terecht kunt. 

Advies nodig over onze hardware producten?

 

Neem snel een kijkje in ons aanbod hardware producten. Als je extra informatie wil over een bepaald product of als je niet zeker bent welk product het best aan je noden voldoet, mag je altijd contact met ons opnemen, dan bekijken we samen de mogelijkheden en voorzien we je van advies op maat.

Scanners en datacollectors
Hardware
1136
POS
Scanners en datacollectors
Hardware
1136
POS