Over Hegro Belgium

Uiteraard beschikt HEGRO Belgium nog steeds over mechanische prijstangen met Euro configuratie of configuratie op maat van de klant.

Verder blijft HEGRO Belgium nog steeds trouw aan het gamma van etiketdispencers, textieltangen met de bijhorende aanschietnietjes, anti-diefstalspiegels, etiketrol opwikkelaars en etiketrol afwikkelaars.

Wat ons als bedrijf het meeste plezier doet zijn de talrijke complimenten welke wij van onze klanten mogen ontvangen wat betreft onze onberispelijke service. HEGRO Belgium bouwt steeds aan een langdurige samenwerking met haar klanten. Een groot deel van onze klanten werkt dan ook met ons samen sinds de opstartperiode van HEGRO Belgium.

Elke (kandidaat) klant kan bij ons steeds terecht met al zijn vragen omtrent barcodes, scanning, printers, de nieuwste technologiën, enz.

Internetverkoop met het meer om meer vertegenwoordigd boxmoving principe ( kopen = toezenden + klant zelf installeren en alles zelf laten uitzoeken ) is ons vreemd en behoort niet tot onze ambitie.

HEGRO Belgium is een ideale partner wanneer je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig materiaal gekoppeld aan een faire prijs met een onbesproken service na verkoop.

 

HEGRO Belgium staat garant voor een zorgeloos barcodesysteem in uw bedrijf of zaak.