Mechanische prijstangen en applicators

Heb jij een prijstang of applicator nodig?

Zoek dan niet verder want daarvoor ben je bij ons op de juiste plaats! Is het je doel om op een efficiënte, goedkope en snelle manier je producten te prijzen of te identificeren met een goed klevend etiket? Of net met een etiket dat je achteraf makkelijk weer kunt losmaken? Lees dan snel verder!

Een uitgebreide collectie prijstangen vind je hier!

Zou je graag een prijstang willen met je eigen logo-etiketten of een andere voordruk? Dat kan. Ons assortiment bestaat uit professionele prijstangen van de merken Avery Denisson Monarch en Blitz. De tangen zijn stuk voor stuk gemaakt van slagvast kunststof en geschikt voor intensief gebruik. Je kunt kiezen uit 1-lijnige, 2-lijnige en 3-lijnige tangen. Wel moet je er rekening mee houden dat bij elke tang een ander etiketformaat hoort. Heb je zelf al de etiketten, maar zoek je gewoon een toestel om ze mee aan te brengen? Dan wordt Towa je beste vriend! 

Contacteer ons voor persoonlijk advies over de prijstangen!

Heb je een prijstang gevonden die voor jouw doel in aanmerking komt? Of wil je graag nog wat extra informatie voor je de knoop doorhakt? Dat is geen enkel probleem, neem snel contact met ons op en we helpen je graag verder!

 

Hulp nodig bij je keuze?

Prijstang
Towa
Prijstang
Prijstang
Towa
Prijstang
Towa
Prijstang
Prijstang
Towa