Mechanische prijstangen en applicators

Efficiënt goedkoop en snel je producten prijzen of identificeren met een goed hechtend of eerder een verwijderbaar etiket? Al dan niet met je eigen logo of andere voordruk?

Dat doe je met een professionele tang van onze merken  Avery Denisson Monarch en Blitz. Hun body is vervaardigd uit slagvast kunstof.

Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsprijstangen die uitermate geschikt zijn voor intensief gebruik.

Wij bieden drie categorieën aan die perfect zijn afgestemd op jouw producten of toepassing, namelijk de 1-,2- en 3-lijnige prijstangen, welke allen resulteren in een verschillend etiketformaat.De etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Uiteraard leveren wij ook de bijhorende inktrollen. Advies is bij ons gratis,aarzel niet contact op te nemen.

Ben je reeds in het bezit van voorgedrukte etiketten en op zoek naar een applicator om je etiketten op een eenvoudige manier aan te brengen?

De TOWA helpt je hierbij. Het toestel drukt zelf geen informatie op het etiket, ze fungeren zuiver als aanbrenger (applicator).De etiketrollen welke in de TOWA dispencers kunnen geladen worden moeten voldoen aan bepaalde minima en maxima diameter.

  • Minimale binnendiameter : 25,4 mm
  • Maximale buitendiameter : 100 mm

Hulp nodig bij je keuze?

Prijstang
Towa
Prijstang
Prijstang
Towa
Prijstang
Towa
Prijstang
Prijstang
Towa