Plastic card printers

Wil jij graag zelf plastic cards of badges kunnen printen?

 

Dan zit je goed bij Hegro Belgium! Dankzij onze opgebouwde expertise zijn we de ideale partner om je te helpen tijdens je zoektocht naar de juiste printer. 

Uitgebreid assortiment plastic card printers.

 

Bij ons kun je terecht voor een ruim aanbod van plastic card printers: we bieden je modellen aan van de topmerken voor elk budget. De cardprinters zijn makkelijk in gebruik zodat je in een handomdraai de gewenste badges geprint hebt. Ook voor de bijhorende accessoires zoals inktcartridges, blanco cards, reinigingssets en eventuele designsoftware kun je bij ons terecht. 

Vraag gratis advies over de plastic card printers!

 

Wil je nog wat meer informatie over een van onze modellen of heb je een specifieke vraag? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op: we geven je graag advies op maat. Maak je je zorgen over de installatie van de printer? Dat is niet nodig: vanop afstand kunnen we inloggen op je pc zodat we je probleemloos door de installatie kunnen loodsen. Ook zorgen we voor de nodige ondersteuning. Wil je toch liever je badges bij ons laten drukken? Ook daar vertalen we je wensen naar een badge die aan al je vereisten voldoet. 

Is je hardware aan vernieuwing toe?

Wij bekijken wat je oude eventueel nog waard is!

Hulp nodig bij je keuze?