Thermo transfer printers

Ben jij op zoek naar een thermo transfer labelprinter?

 

Zoek dan niet verder want daarvoor zit je goed bij ons. Bij Hegro Belgium hebben we door de jaren heen de nodige expertise opgebouwd waardoor we onze klanten advies op maat kunnen geven. Zo vinden zij het product dat het best aan hun noden voldoet. Dat geldt natuurlijk ook voor onze thermo transfer labelprinters! Ze drukken af op zelfklevende materialen, tags, rollen of gevouwen (Z-Fold). Een aansluiting via USB, LAN of parallelle poort wordt standaard op onze toestellen voorzien. De labelprinters kunnen in verschillende sectoren ingezet worden: je kunt er prijsetiketten mee maken voor in de retail, verpakkingsetiketten of etiketten voor de industrie, voor transport of voor labo’s.

Een direct thermische of een thermal transfer labelprinter?

 

Een direct thermische labelprinter werkt als volgt: door opwarming van de thermische printkop wordt de afdruk gedrukt op thermisch papier (papier met een thermische coating). De bewaarperiode van zulke etiketten is relatief kort omdat ze licht- en warmtegevoelig zijn. De thermal transfer labelprinters werken met een druklint: door de opwarming van de printkop wordt de inkt van het inktlint overgebracht op het etiket. Het voordeel van die etiketten is dat ze gedurende een lange periode bewaard kunnen blijven. Als je graag een printsoftwarepakket aanschaft samen met de aankoop van de labelprinter, kunnen we je ook daarmee verder helpen.

Neem snel contact met ons op, we adviseren je graag!

 

Ben jij nog niet zeker welke labelprinter het best past bij jouw doeleinden? Neem dan zeker contact met ons op, we staan je graag bij in je keuze.

Is je hardware aan vernieuwing toe?

Wij bekijken wat je oude eventueel nog waard is!

Hulp nodig bij je keuze?

thermo transfer printers