Kassaprinters & lades

Ben je op zoek naar kassaprinters en-lades?

 

Dan zit je goed bij ons. We zijn al jarenlang actief op de markt en hebben zo de nodige expertise kunnen opbouwen. Al onze klanten kunnen we voorzien van persoonlijk advies. Het leveren van de beste service voor de klant staat bij ons centraal.

Kassaprinters en –lades die aan al uw eisen voldoen

 

Ons aanbod kassaprinters en –lades bestaat uit modellen van de gekende merken zoals Star en Epson. Zij bieden een breed gamma aan connectiviteitsopties waaronder Bluetooth, WiFi, AirPrint, Lightning USB, WebPRNT en CloudPRNT. Dat zorgt ervoor dat de installatie eenvoudig verloopt en dat er makkelijk een connectie gemaakt kan worden met de nieuwste POS-systemen voor mobiele apparaten en tablets. De reeks bijhorende geldlades zijn speciaal ontworpen om te linken naar de standaard POS-printers. Er zijn grotere modellen, die gericht zijn op markten met meer notities, en kleinere versies. Draadloze accessoires voor de mPOS-markt zijn ook verkrijgbaar. 

Contacteer ons voor advies over de kassaprinters en –lades!

 

Heb je nog een vraag over onze printers of wil je liefst wat meer informatie voor je je beslissing neemt? Neem dan zeker contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden die het best aansluiten bij jouw noden! 

Hulp nodig bij je keuze?

Kassaprinter
Kassalade
Kassaprinter
Kassalade