Barcodescanners

Ben je op zoek naar een barcodescanner? 

 

Dan zit je goed bij Hegro Belgium! De scanners die je in ons uitgebreide gamma kunt vinden, hebben zich al veelvuldig bewezen en zijn van goede kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we je kunnen adviseren over ons uitgebreide aanbod.

Multifunctionele barcodescanners vind je hier!

 

Onze praktische scanners zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Zo verkopen we scanners voor gebruik aan een check-out of kassa, voor aan een balie of een administratief punt of voor het ontvangen van goederen. Maar ook als je op zoek bent naar een scanner voor productie-eenheden of voor industriële omgevingen kunnen wij je verder helpen. Misschien ben je op zoek naar een scanner om te inventariseren? Daarvoor zijn onze datacollectors geschikt. Wij staan je bij tijdens het kiezen en geven je ook advies over de scanner die het best past bij jouw noden en doeleinden.

Neem dan snel contact met ons op en koop je barcodescanner bij ons!

 

Ben je helemaal overtuigd van een bepaalde barcodescanner uit ons aanbod? Of twijfel je nog en wil je graag nog wat extra informatie voor je een scanner kiest? Neem snel contact met ons op en wij geven je advies op maat!
 

Huur een toestel

Nood aan een toestel voor éénmalig kort gebruik? 
Huur bij ons aan een faire prijs.

Terugname van je oude hardware

Scanners met draad, scanners draadloos, presentatie scanners, scanners inbouw en datacollectors.

GM4500
POWERSCAN 9500 SERIES
QBT2400
GM4500
POWERSCAN 9500 SERIES
QBT2400